PRANK ME DY CELULARË | Prank call with two phones || Une Viki

3

English below ▽ I bëmë një prank celularësh disa të njohurve tanë dhe rezultatet fantastike shihini vetë! Nëse keni ide prank-esh të lezetshme m’i lini në …

source